Videóval

2022.06.21. 09:55

Szerelmes dallal üzen párjának a balmazújvárosi énekesnő

A Félek több szempontból is különleges Nagy Bogi életében – ez például az első olyan dal, amelyet az első betűtől az utolsóig ő írt.

Forrás: YouTube / Nagy Bogi

Félek címmel mutatott be egy igen hangulatos, a szerelem témájára felhúzott dalt múlt csütörtökön Nagy Bogi.

A balmazújvárosi énekesnő másnap a Duna TV Nyár 22 című reggeli műsorában, a Balaton partján elő is adta a  szerzeményt, majd utána hosszabban is beszélgetett Rátonyi Kriszta és Fodor Imre műsorvezetőkkel. Nagy Bogi elmondta, talán ez az első olyan dala, amelyet társszerzők nélkül, teljes egészében saját maga írt, és már áprilisban elkezdett vele foglalkozni, miután vásárolt egy digitális zongorát.

A dal a páromról szól, de szerintem ez egyértelmű, mert ez egy olyan szerelmes dal, ami tele van érzelmekkel

– osztotta meg az énekesnő, hozzátéve, mindössze két óra kellett neki ahhoz, hogy végezzen a megírásával. – Más zenészek életrajzi könyvében olvastam, hogy csak úgy kiszakadt belőlük egy dal. Ez a dal volt az, amikor azt éreztem, hogy ez most egy darab belőlem. Kicsit féltem, hogy egy ilyen őszinte dallal az embereket hogy fogom tudni megszólítani, de szerencsére eddig mindenki tudott vele azonosulni – mondta el, megjegyezve egyúttal, hogy a zongoravásárlás óriási motivációt jelentett számára, azóta folyamatosan készíti az új dalokat.

A teljes beszélgetést itt lehet végignézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában