Szombaton koncerteztek

2022.06.21. 11:11

Keresztesen állt újra színpadra Sós Fecó és Hencsy

Sós Fecó és Hencsy, a hajdúsámsoni testvérpár újra egy színpadon zenélt.

Sós Fecó és Hencsy örült a közös produkciónak | Forrás: Sós Fecó-archív

Sós Fecó és Hencsy hosszú kihagyás után most ismét egy színpadon zenéltek, szombaton a Keresztesi Napokon táncoltatták meg a mulatni vágyókat. A testvérpár rajongói jól tudják, nagy szó, hogy a hajdúsámsoni fiatalokat együtt láthatták a színpadon, ugyanis Hencsy régóta külföldön él és dolgozik. Éppen ezért nagy üdvrivalgás köszöntötte őket a hétvégén Biharkeresztesen. – Nagyon jólesett mindkettőnknek a jelenlévők szeretete, de reménykedtünk benne, hogy örömmel köszöntenek majd bennünket – fogalmazott lapunk kérdésére Sós Fecó, aki elmondta, közel másfél éve, hogy nem zenéltek együtt testvérével. 

– Ez már valóban egy olyan nyári szezon, amire mindannyian vártunk, tele élettel, pezsgéssel. Folyamatosan úton vagyok, és nemcsak a hétvégékre, hanem a hétköznapokra is ez a jellemző. Iszonyatosan jó érzés volt a húgommal együtt énekelni, hiába eltelt sok idő, olyan volt, mintha az elmúlt hónapokban is közösen fedeztük volna fel az országot. Nem kizárt, hogy újra összeállunk, és hasonlóképpen járjuk majd a falvakat, városokat, mint évekkel ezelőtt, de ez még a jövő zenéje – hangsúlyozta Fecó, aki megjegyezte: számukra nem volt meglepetés az összhang, hiszen a vérükben van a mulatás.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában