Nyerteseket hirdetünk

2022.05.31. 16:03

Több mint ezren szavaztak az Év színésze játékunkon

Minden voks egy-egy elismerés.

Megyesi-Horváth Borbála és Szakál Adrienn újságírók sorsolnak | Fotó: Molnár Péter

Egy hónapon át szavazhattak olvasóink a Csokonai Színház társulatának nyolc tagjára az Év színésze játékon. Szerkesztőségünkbe még a leadási határidő utolsó napján, kedden is hoztak be szelvényeket, örömmel bontottuk a levélben érkezett jelöléseket és listáztuk az online leadott voksokat. Minden szavazat egy-egy távoli vállveregetés, elismerő biccentés köszönet azoknak az alkotóknak, akik a pandémiával és felújítással terhelt időszak „otthontalanságában” is kitették a lelküket az alkalmi deszkákra, s nem színházi körülmények között valódi színházi élményt igyekeztek adni.

Több mint ezer ilyen elismerés landolt a szerkesztőségben online és papíralapon. A szelvényt kitöltők közül a debreceni Kozák Istvánné mellé állt a szerencse, míg a haon.hu-n voksolók között kabai Rácz Viktort sorsoltuk ki. Ők egy Be pro chef premium plus elektromos multifunkciós főzőedénnyel gazdagodtak.

Nyerteseinkkel rövidesen felvesszük a kapcsolatot. A teátrum évadzáró ünnepségén köszöntjük a díjazott művészt, ezután tesszük közzé a nevét.

HaBe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában