Legszebb dolgok

2022.05.16. 07:59

Máris siker Kowáék új dala

A zenekar járja az országot, emellett új zeneszámokkal is megajándékozza a közönséget.

Kowalsky meg a Vega sikerrel mutatta be új számát a fővárosban | Fotó: Napló-archív

A debreceni kötődésű Kowalsky meg a Vega együttes legújabb zeneszáma, a Legszebb dolgok című dal pontosan azt hozta, amit vártak tőle. A formáció bízott benne, a rajongók szeretni fogják a kellemes hangvételű zeneszámot, ami így is lett. „Ismét hatalmasat alkottatok! Fantasztikus dalt adtatok nekünk újra, a szöveg egyszerűen nekem íródott” – olvashatóak az egyik videómegosztóra feltöltött szám alá írt hozzászólásokban. 

Balázs Gyula (Kowa), a zenekar frontembere a Napló érdeklődésére elmondta, nagyon pozitív fogadtatást kapott a legfrissebb szerzemény, aminek az első élő bemutatója szombaton volt, a Budapest Parkban. – A fővárosban összejönni mindig óriási élmény, az a szeretet, és rengeteg támogatás, amit a rajongóktól kapunk, egyszerűen felbecsülhetetlen. Mindemellett egy nagyon jó hírt is bejelentettünk, a hétvégi fellépésünk nem az utolsó volt ebben az évben Budapesten, szeptember 3-án is zenélünk a Parkban – nyomatékosított Kowa. Hozzátette, ilyen még nem volt, hogy egy éven belül kétszer is fellépjenek hazánk legnagyobb városában. 

– Úgy gondolom, a Legszebb dolgok mindenkinek szól, legalábbis mindannyian átérezzük a súlyát: vajon hány évesek lennénk, ha azt mérnénk, mennyi időt töltöttünk el boldogan, önfeledten? – mondta lapunknak Kowa. 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában