Karnyújtásnyira a kultúra

2022.05.19. 11:00

Ingyenes programokon művelődhetnek az érdeklődők

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat jóvoltából ingyenes programok várják a hajdú-bihari látogatókat a debreceni Agórában. A tudományos élményközpontba bárki díjmentesen ellátogathat a megyéből, egy alkalommal, ennek feltétele előzetes bejelentkezés az Agóra honlapján, ahol a megjegyzéshez be kell írni: „Hajdú hagyományok nyomában” – közölte a megyei önkormányzat. A tavaly májusi indulás óta közel 12 és fél ezer fő élt a lehetőséggel, amelyet a szervező december 31-ig meghosszabbított. 

A hajdú hagyományok nyomában projekt keretében folytatódnak a díjmentesen megtekinthető színházi előadások is. A megyei önkormányzat színházi repertoárja új darabokkal bővült, továbbá a gyerekek örömére számos gyermekszínházi előadás is bekerült. A programok célja, hogy tudatosabbá váljanak a helyi, térségi és megyei közösségek. Minderre az Európai Unió „Megyei identitás erősítése” címmel meghirdetett pályázati felhívása keretében nyílt lehetőség. 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában