Hömpölygő tömeg

2022.05.01. 18:06

Elstartolt az idei főszezon az állatkertben

Korlátlan élményekkel várták a kikapcsolódni vágyókat Debrecenben vasárnap.

Forrás: Molnár Péter

Többek közt kézműves foglalkozással és májusfaállítással várta a látogatókat az év első korlátlan kalandjára a Debreceni Állatkert és Vidámpark. Hömpölygött a tömeg az állatok birodalmában, és sorra váltottak jegyet a látogatók élményekért az ország egyetlen vidámparkjában – sokan döntöttek a kikapcsolódás mellett május első vasárnapján, az intézmény megnyitásának évfordulóján. A vasárnapi karszalagos hétvégére belépőt váltók korlátlanul használhatták a vidámparki elemeket. Ki is használta ezt sok lurkó: fáradtságot nem ismerve szaladtak egyik állomásról a másikhoz a gyerekek.

Forrás: Molnár Péter

Együtt lehettek a családok

Ott jártunkkor családokkal találkoztunk főként, az általunk megkérdezettek közül többen azt mondták: május elsejét már rendszerint a pihenésnek, kirándulásnak szánják. Közösen ügyködött a papír hajtogatásán és ragasztásán Nyitrai Bettina kisfiával, Norberttel: tavaszi asztali díszt készítettek közösen. Fejes Melitta pedig a nagyobbik fiának születésnapi kívánságát teljesíteni utazott családjával Sámsomkertből Debrecenbe. Volt is teendője a fiatalasszonynak, így miután vázolta nekünk az egész napos programot, sietett is tovább, hogy – míg fiai, Pistike és Máté köröztek vidáman –egy újabb játékgépre foglaljon helyet.

Forrás: Molnár Péter

BBI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában