Irodalmi összeállítás

2022.04.20. 16:57

Jótékonysági előadást tartanak a kárpátaljai magyarság megsegítéséért

Debrecen Városa, a Debreceni Tankerületi Központ és a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség közös szervezésében április 21. és 22-én Debrecenben tartózkodik a Beregszászi Színház Társulata.

Forrás: Beregszászi Színház Társulata

A kétnapos debreceni útjuk során három középiskola, a Debreceni Ady Endre Gimnázium, a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona három osztálya Csehov Sirály című darabját interaktív tantermi óra keretében tekintheti meg - olvasható a Polgármesteri Kabinetiroda közleményében.

A középiskolai előadásokat követően, április 22-én 18 órakor a Nagytemplomban GYÖKEREK címmel irodalmi-zenés összeállítást mutatnak be az érdeklődőknek. Az estet jótékonysági céllal szervezik, melynek célja, hogy az irodalomon keresztül bemutassák és közelebb hozzák a kárpátaljai magyarság sorsát.

Az előadás megtekintése díjtalan, adományainkkal a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház Jótékonysági Alapítványán keresztül a kárpátaljai magyarságot támogathatják.

Gyökerek - irodalmi-zenés összeállítás beregszászi színészek előadásában

Közreműködik:

Gál Natália
Mónus Dóra
Vass Magdolna
Ferenci Attila
Sőtér István
Szilvási Szilárd

A műsort összeállította: Gál Natália

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában