Videóval

2022.04.04. 17:39

Égig ért a hangulat Kowáék debreceni buliján

Forrás: Napló-archív

Április elsején a debreceni Lovardában koncertezett a Kowalsky meg a Vega, a helyszínt a 2022-es klubturnéjuk programjába iktatta be a hajdú-bihari kötődésű csapat. A buliról egy csomó képet közölt Kowáék hivatalos Facebook-oldala, és mi tagadás, ezek remekül visszaadják, mennyire szuper volt a hangulat azon az estén. Ennél is sokatmondóbb azonban az a videó, melyet a zenekar posztolt ki a fellépésről hétvégén a hivatalos Instagram-oldalára, a felvételről ugyanis jól kivehető, hogy a Hála veled című számot gyakorlatilag teljes átéléssel, csápolva, tapsolva énekelte a közönség.

Te is ott voltál? Találd meg magad a tánctéren!

– Fantasztikus hangulat volt, minden úgy történt, ahogyan azt szerettük volna. Rendkívül örülünk annak, hogy több év után most újra felvettük a fonalat a klubkoncertekkel, bízom abban, hogy ez így marad hosszú távon is – ezt már a Naplónak nyilatkozta Kowa. Hozzátette, a mostani debreceni koncertre kiemelt állomásként tekintenek, ezért is választottak nagyobb helyszínt. Tudták, hogy nagyon sokan fognak érkezni, szerették volna, ha mindenki ott tud lenni, aki szeretne. 

 

– Nem szoktunk kiemelni soha koncerteket, településeket, ugyanis mindenhol szeretettel fogadnak minket, viszont amikor Debrecenbe érkezünk, akkor úgy érezzük: hazaértünk! Ahogy véget ér a klubturné, kezdetét veszik a koncertek, természetesen ott leszünk a Campus Fesztiválon is. Egyébként tudatosan nem vagyunk jelen minden nagyobb hazai találkozón, viszont a debrecenit soha nem hagynánk ki – mondta, hozzáfűzve: mivel több szálon kötődnek a cívisvároshoz, amikor megérkeznek ide, mindig hevesebben ver a szívük.

 

NE, HAON

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában