Végigjátszanák a nyarat

2022.03.23. 10:27

Nagy Bogi az új zenekaráról: különbözőek vagyunk, de épp emiatt lesz magával ragadó

Teljesült a balmazújvárosi énekes régi nagy vágya.

A Nagy Bogi Live csapat tagjai: Bíró Rómeó billentyűs (balról), Káposztás Bálint gitáros, Nagy Bogi énekes, Posta Tamás basszusgitáros, Marosán Imre dobos | Forrás: Nagy Bogi-archív

A napokban ismét elindult a Duna televízió nagy sikerű zenés műsora, a Csináljuk a fesztivált! Az ítészek székében helyet kapott a balmazújvárosi tehetség, Nagy Bogi is, és vasárnap este újabb nagyszerű hírrel lepte meg rajongóit: zenekart alapított!


Az Instagramon jelentette be, hogy mostantól új formációban folytatja a zenélést. – Nagyon régi vágyam volt egy zenekar, és hatalmas boldogság, hogy mindegyik zenésztársam hihetetlenül tehetséges. Úgy érzem, hogy jó úton vagyunk. Mindenki lelkes és maximalista. Remélem, mostantól minél több helyen zenélhetünk nektek – írta, hozzátéve, létrehoztak egy zenekari oldalt is Nagy Bogi Live néven.


Nagy Bogi a Napló megkeresésére elmondta, nem tervezték el előre a jeles eseményt.

Igaz, évek óta szeretett volna zenekart, mégsem ő keresett maga mögé tagokat, hanem a srácok invitálták meg a fiatal lányt.

– Roppant izgatott vagyok, nagyon várom a közös munkát, az pedig külön öröm számomra, hogy a jövőben nem egyedül kell majd állnom a színpadon. A srácok mindannyian debreceniek, így hétköznap is tudnak próbálni. Mindenki nagyon profi, különbözőek vagyunk, ám úgy érzem, épp emiatt lesz magával ragadó a produkció. Szeretnénk végigzenélni a nyarat, minél több fesztiválon megmutatni magunkat. A közös dalok már olyanok lesznek, amelyekre óriásiakat lehet majd bulizni – jegyezte meg Nagy Bogi.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában