Ingyenes

2022.03.02. 13:06

Művészeti szalonba és tárlatvezetésre hívnak

A beszélgetés vendége Balázs Géza.

Tasnádi József (balról) és Süli-Zakar Szabolcs a kiállítás megnyitóján

Forrás: Donkó Imre/ Modem

Fotó: Danko Imre

A Magyar Kultúra magazin alkotói közönségtalálkozót tartanak csütörtökön, 17 órától a Modemben. Az eseményen Bonczidai Éva főszerkesztő Döme Barbara főszerkesztő-helyettessel mutatja be a lapot, különös tekintettel a legutóbbi, Álom és Örökség témájú számokra – olvasható az esemény meghívójában. 

 

A beszélgetés vendége Balázs Géza, az ELTE, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem, a Színház- és Filmművészeti Egyetem nyelvészprofesszor tanára lesz. A szervezők terveik szerint egy olyan különleges művészeti szalonba invitálják a közönséget, ahol országos és helyi kortárs példaképek mutatják be saját közösségük erejét és értékeit. A közönségtalálkozó egyben az eddig ismeretlen tehetségek felkutatását is célozza.

 

A lapbemutatót 16 órától ingyenes tárlatvezetés előzi meg Süli-Zakar Szabolcs kurátorral az Apóriák kiállításon. Mint azt a kurátori ajánlóban olvashatjuk Tasnádi József alkotásainak fókuszába az ember és a gép viszonya, a technológia, a metaforikus látásmód és a költői gondolkodás összefüggései kerültek az utóbbi években. 
 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában