Bulik bulik hátán

2022.03.16. 12:36

A Tortuga együttes a Hooligansszel koncertezett

Pörgős koncertsorozaton van túl a debreceni kötődésekkel is bíró Tortuga formáció, viszont a munkának nincs vége, a második lemez megjelenéséig új zeneszámnak örülhetnek a banda rajongói.

Egymást követték a fellépések az egyre ismertebb banda utóbbi időszakában | Fotó: Tortuga-archív

– Hál’ istennek a tavalyi évben nagyon sok koncertünk volt, és a nyári fesztiváloktól kezdve decemberig meg sem álltunk, ezért már nagyon vártuk, hogy februárban újra elinduljunk és zenéljünk. Szerencsések voltunk, hiszen 2020 után újra a Hooligans együttessel indulhattunk útra, amit már nagyon vártunk, mert mindig nagyon jó a viszony a két zenekar között, örülünk, ha találkozhatunk. Játszottunk Budapesten, Veszprémben, Kiskunfélegyházán és Sopronban. Minden koncert óriási élmény volt, amit ezúton is nagyon köszönünk a közönségnek, mert zseniális bulikat élhettünk meg – fogalmazott a Napló érdeklődésére Dömötör Sanka, a csapat dobosa. 

 

Tervben az új dal, ahogyan az a fentiekben olvasható, a lemezmegjelenésig még terveznek kihozni egy dalt, de még nem szeretnék elárulni, melyiket: meglepetésnek szánják a Tortuga-dalok kedvelőinek. – Nagyon reméljük, hogy az idei nyarunk sem lesz más, mint a tavalyi. Bízunk benne, hogy nagyon sokat fogunk tudni koncertezni, és az ország számos pontján be tudjuk majd mutatni az új lemezt – jegyezte meg Dömötör Sanka.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában