Sztárban sztár

2022.02.08. 12:31

Vavra Bence: győzni jöttem!

Vavra Bence végre a Sztárban sztár színpadára állhatott, James Arthur Recovery című dalát énekelte.

Forrás: Vavra Bence-archív

A múlt hétvégén elindult a TV2 sikerműsora, a Sztárban sztár legújabb évada. Ezúttal Vavra Bence énekesnek is szurkolhatunk, aki bár szegedi születésű, egészen kicsi korától Debrecenben nevelkedett. Az énekes nemrég telefonon érdeklődésünkre elmondta, nagyon várja a műsort, érzi, elképesztően kreatív és izgalmas folyamat lesz, majd kiderült, hiába izgult a cívisvárosi kötődésű fiatalember, vasárnap este őrületes produkcióval lepte meg a nézőket.


Az egykori ByTheWay fiú­csapat tagja – aki elmondta, győzni jött a műsorba –, James Arthur Recovery című dalát adta elő, és a kitűnő produkciót 38 ponttal díjazta a zsűri. – Akkorát énekeltél, hogy mindjárt leszakad a ház. Egy világsztár is lehetnél, úgy tudsz énekelni, hogy az hihetetlen – fogalmazott az előadás után Kökény Attila. A többi zsűritag is pozitívan értékelte az előadást. Kiss Ramóna kiemelte, meghallgatta előzetesen Vavra Bence összes dalát, és úgy véli, egy ilyen tehetséget nem lehet „eltitkolni”.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában