Elismerő szavak

2022.02.21. 17:00

Nívós építészeti szaklapban méltatták a debreceni református óvodát

Forrás: Varga Attila / ttre.hu

Az octogon architecture&design magazin online felületén méltatják a Debrecen-Nagysándor-telepi Református Missziói Egyházközség új óvodáját, a Fészek Református Óvodát.


Mint azt a Tiszántúli Református Egyházkerület honlapja írja, az octogon TOP TRIÓ elnevezésű sorozatában mindig egy-egy általuk felkért építésziroda fejti ki a véleményét három kedvenc épületéről. Ezúttal Zombor Gábor és az általa alapított monostudió állította össze a toplistát.

„Pár évnyi origó-érzet, mely megteremti a hitet, hogy van még hely az igazi otthonon kívül, mely befogad, ahol szeretnek és szerethető tudok lenni. A Fészek Református Óvodának négy ilyen kis origója van, ahol az uniformitás egyediségbe oldódik, ahol játék a tér és az otthonon túl megvan a felnőtt világ modellje, a nagyba csomagolt közösségi terek átlátható, biztonságot adó hálója” - így írnak a Fészek Református Óvodáról.

 

A teljes cikket itt lehet elolvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában