Programajánló

2022.01.19. 14:30

Kreatív alkotómunkára hív mindenkit a Csokonai Színház

Csatlakozz a Csokonai közTérhez!

Forrás: Csokonai Színház

Milyen lesz szerinted a jövő? Örök élet vagy zombiapokalipszis vár ránk? Az éhezők viadala showműsorává válik a világ? Az űrbe vagy a virtuális térbe költözik át az ember? A Csokonai közTér egy kreatív alkotóműhely, amely a jövőről szóló gondolkodásra invitál. Milyen remények és félelmek élnek bennünk a jövővel kapcsolatban, legyen az személyes, társadalmi vagy akár globális kérdéseket érintő. A félelmeink és a reményeink kibeszélése, játékos feldolgozása rendkívül hasznos és szórakoztató lehet mindannyiunk számára, ezért a szervezők arra biztatják az itt élőket, időseket és fiatalokat, hogy csatlakozzanak a Csokonai közTérhez, ahol izgalmas találkozásokon keresztül előre ízlelgethetik a holnapot.

Kezdetben kétheti, majd heti rendszerességgel szervezik a találkozásokat.

Az első alkalom február 10-én 18 órakor kezdődik és 21 óráig tart. A programot középiskolásoknak (16 év felett) és felnőtteknek is ajánlják. Projektvezetők: Madák Zsuzsanna, Gemza Melinda, Varga Nikolett (CSIP - Csokonai Ifjúsági Program alkotói). Szakmai konzulens: Bethlenfalvy Ádám.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A  jelentkezéseket az alábbi email címre várják február 4-ig: [email protected]. Az esemény látogatásához védettségi/oltási igazolvány szükséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában