Ingyenes órák a zenésztől

2022.01.13. 11:30

Kowa: a jóga edzés a testnek és a léleknek

Elindult Kowalsky jóga­programja, ami mindenki számára teljesen ingyenes.

NE

Forrás: Kowalsky meg a Vega-archív

„A koncert nélküli időszaknak is megvannak az előnyei. Ráadásul volt időnk kitalálni számotokra egy ajándékot: mától mindenkinek ingyen elérhetővé tettük a www.kowajoga.hu oldalt, és rajta a Kowa Jóga Programot!” – közölte január 12-i Facebook-bejegyzésében a Kowalsky meg a Vega zenekar. 

 

Hobbiból szerelem lett


A honlapon többféle módszer szerint felépített, rendszeres jógagyakorlásra biztosítanak lehetőséget. Kezdők és középhaladók is találhatnak speciálisan összeállított gyakorlatsorokat a napi szintű rutinhoz. A kezdők számára kiemelten ajánlják a 20 hetes jógaprogramot, melynek elvégzése után elsajátíthatók a teljes hétre összeállított, változatos gyakorlatok.


Az oldalon megismerkedhetünk a jóga történetével, a meditáció fogalmával, elsajátíthatjuk a légzőgyakorlatokat is. Mint megtudtuk, Balázs Gyula „Kowalsky” közel tizenhárom éve a jóga szerelmese, eleinte csak kikapcsolódás volt számára, később egyre jobban érdekelni kezdte ez a mozgásforma. – A kezdetekben csak gyakorolni szerettem volna az említett edzésformát, viszont olyannyira elvarázsolt, hogy később elvégeztem két jógatanfolyamot. Szerettem volna mélyebben elmerülni a tevékenységbe, jobban megismerni a hátterét. Emiatt évekkel ezelőtt volt, hogy órát is tartottam, de nyilván a színpad az életem, a kettőt egyszerre pedig nem tudtam maximálisan csinálni – fogalmazott a Naplónak.


Hozzátette,

a 2020-as nagy leállás alatt úgy gondolta, mégsem ülhet a fenekén, inkább amellett döntött, hogy kihasználja a szabadidejét, ekkor készültek a videók, amelyek ma már bárki számára elérhetőek.


– A jógát bátran ajánlom minden korosztály számára, ugyanis valóban igaz: edzés a testnek és a léleknek – nyomatékosított. Majd kiemelte: egy tökéletes tükörképet ad az embernek önmagáról, megtudhatjuk, mennyire vagyunk elszántak és következetesek. – Nem akarok nagy szavakat használni, de egy biztos: sokkal több, mint mozgás, ugyanis rólunk szól, a személyünkről, a lényünkről – hangsúlyozta Kowa.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában