Válogatás Kiss Annamarie képeiből

2022.01.19. 16:20

Életünk elkapott, kifejező képekbe örökített pillanatai

Fotóra kívánkozó történések mindig akadnak, s a Napló munkatársa folyamatosan készenlétben van.

Forrás: Kiss Annamarie

Fotóriporterünk, Kiss Annamarie 2021-ben készült képeiből válogattunk egy csokorra valót.


Legyen szó sport­eseményekről, a debreceni Campus Fesztiválról vagy az időjárásról (ami, ugye, mindig valamilyen), fotósunk gépet és azzal pillanatot ragad, állóképbe örökítve a küzdelem lendületét, a dobok basszusa által kiváltott extázist, ahogyan a természet elmeinek erejét is.


De szívesen időzik munkatársunk ott is, ahol az események lassan csordogálnak, és éppen az adja a kihívást, hogy az alig mozduló állandóságból „kikattintsa” annak esszenciáját; az állatkert valamely lakójának életéről, vagy a havas tájban roppanó tűzről.


S nem maradhatnak megfotózatlanul az emberi pillanatok sem: az anyák napi köszöntés, egy fellépő mosolya egy táncos gálaesten, a végzős középiskolások önfeledt lubickolása a cívisváros huszonegyedik századi strandján.


A fotókon nem látszik, de olykor igencsak nehézkes egy-egy kép elkészítése: eső zuhog a masinára, hullámzó tömeg sodorná a fényképészt, a négylábú modellek csak a hátukat fordítják, vagy a pályán dübörgő lábak remegtetik a sportcsarnokot. Fotóriporterünk persze nem jön zavarba, profizmussal kezeli ezeket a helyzeteket is, és biztos kézzel szállítja a képet a következő lapszámba, olvasóink gyönyörködtetésére.

SzT 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában