Kiállítás

2022.01.25. 10:43

Berettyóújfalu turisztikai célpontjait, látványosságait tárják a nézők elé

A legjobb naptárfotókból.

Forrás: Berettyóhír

A Berettyóújfalu, mindannyiunk városa elnevezésű fotópályázat eredményhirdetését és az elkészült fotókból rendezett kiállítás megnyitóját tartották a magyar kultúra napján, 2022. január 21-én a Makk Kálmán Mozi Galériában. A rendezvényen köszöntőt mondott Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere, a kiállítást Tóth István fotóművész nyitotta meg. Közreműködött Herczegfalvi Zoltán hegedűn és Gulyás Szabó Szilveszter zongorán – számol be a Berettyóhír internetes portál. 

Berettyóújfalu Város Önkormányzata és a Berettyóújfalui Települési Értéktár Bizottság tavaly ősszel meghirdetett versenyének célja volt egy olyan naptár elkészítése, amely bemutatja a város természeti és épített, valamint kulturális örökségét, turisztikai célpontjait, látványosságait.

A beérkezett fotókat évszakonként kategorizálták, minden kategóriában választottak első, második illetve harmadik helyezettet, a közösségi médiában legtöbb kedvelést begyűjtő fotó pedig a címlapra került. A kiállítás április végéig tekinthető meg.

 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában