Újra forog a kocka

2022.01.16. 08:52

Az év első felében több új zene is érkezik a Bad Habittől

A Bad Habit zenekart jelenleg hatan alkotják, és tele vannak tervekkel Fotó: Bad Habit-archív

Ahogyan arról már korábban is hírt adtunk, a debreceni Bad Habit zenekar lemeze, a Forog a kocka című album már tavalyelőtt megszületett. Éppen ezért, a 2021-es esztendő végén „Újra forog a kocka” címen mutatták be az érdeklődőknek. 

A közönség vegyesen fogadta az új dalokat, ám azok, akik az összes zeneszámot meghallgatták, mind azt mondták: nagyon jó munka, valódi előrelépés – tudtuk meg Posta Mátétól, a formáció gitárosától és dalszövegírójától. – A múlt esztendő közel sem volt olyan eseménydús – korlátozott számban voltak koncertek –, mint a 2019-es évünk, ezért idén bízunk a legjobbakban. Jelenleg egy kislemezben gondolkodunk, a dalok felvétele már folyamatban van, körülbelül 4-5 szám az, ami biztosan elkészül tavaszra. Sokkal több időt szánunk a demózásra, kidolgozottabb dalokkal készülünk, mondhatni többet agyalunk rajtuk, mint eddig. Eltelt némi idő, a formációt is új tapasztalatok, élmények érték, így többnyire ezek fogják megadni a szerzemények alapját – fogalmazott a Naplónak, hozzátéve, az elmúlt hónapok eseményei olyan folyamatokat indítottak el benne, amelyek hatására írni kezdett, ezekre a szövegekre pedig nagyon büszke. 

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában