Szép volt, Ruby Harlem!

2022.01.29. 22:09

A Dal 2022: hajdú-bihari siker az első válogatón!

A hajdúböszörményi Ruby Harlem & Roy végzett az élen szombat este, holtversenyben Sándor Szofival.

Forrás: Facebook / Ruby Harlem

Holtversenyben a Ruby Harlem & Roy a Még ma este és Sándor Szofi a 21 gramm című dallal nyerte A Dal 2022 első válogatóját szombaton

– számolt be az MTI.

A Dunán sugárzott műsorban tíz dal hangzott el, közülük a zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe.
 

A Ruby Harlem & Roy és a Még ma este, valamint Sándor Szofi és a 21 gramm egyaránt 36 pontot kapott, mögöttük 33-33 pontot érdemelt ki és ugyancsak az elődöntőbe került a Pankastik! Hosszú volt a nyár című dala, valamint Majoros Csenge és a Földöntúli szerelem című szám.
 

Az ötödik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot Ya Ou és a Zsákutca című dal kapta, amely szintén bekerült az elődöntőbe.
 

A dalokat Wolf Kati énekenő, A Dal korábbi versenyzője és zsűritagja; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész; valamint a zsűriben idén először tevékenykedő Egri Péter, a Mystery Gang frontembere véleményezte és pontozta.
 

Az első válogató extra produkciójaként Wolf Kati a Boldogság utca 100. című dalt adta elő. A műsor kezdetén a versenyzők közös produkcióval tisztelegtek Kóbor János emléke előtt. Az Omega együttes énekese decemberben hunyt el.
 

A Dal 2022 két műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Király Viktor, velük kereshetik együtt a nézők az év magyar slágerét. Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2022 honlapján, valamint a műsor Facebook-, Instagram- és TikTok-oldalán találhatóak részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek, zárul a távirati iroda híradása.

 

Ezzel az is eldőlt, hogy a szintén szombat este fellépő mikepércsi Erdős Fruzsina nem jutott tovább a következő körbe Azt beszélik című dalával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában