Búcsú Kóbor Jánostól

2021.12.06. 16:24

„Csak álltam tátott szájjal, mint aki a világ legnagyobb csodáját látja”

Egy debreceni zenész szívhez szóló sorai az Omega legendás frontemberéről.

Forrás: MW-archív

Amint arról már beszámoltunk, Kóbor Jánost 78 éves korában sajnos utolérte a halál. November 9-én este került kórházba, és bár az állapotáról csak kevés információ jutott el az emberekhez, sejteni lehetett, hogy nagy a baj.

Az Omega legendájáról szóló bejegyzések azóta nem meglepő módon elárasztották az internetet, mintha nem is létezne olyan zenész az országban, aki ne kötődött volna valamilyen módon a bandához. A gyászolók sorát erősíti a debreceni Angerseed frontembere, Mányák Péter is, akiről tudvalévő, hogy elkötelezett Omega-rajongó, Meckyről (ahogy a szakmában sokan Kóbor Jánost ismerték) pedig őszinte és szívszorító sorokat közölt egy friss bejegyzésében.

Az egész életemet végigkísérted, 8 éves koromban, életem első koncertjén földre szállt Istenként mutattad meg az egyetlen utat számomra, és csak álltam tátott szájjal, mint aki a világ legnagyobb csodáját látja – és úgy is volt...

- olvasható a Facebookon.

„Könyveket írhatnék tele az érzésekkel és az élményekkel, amit kaptam Tőled, Tőletek és a többi kortársatoktól, de most csak annyit, hogy köszönök mindent Neked, drága Mecky! Számomra a világ egyik legnagyobb Rocksztárja maradsz örökre, soha nem feledlek, ahogy a világ sem fog... A világ egy része tudja, hogy mi veszett most el örökre, de sokan talán nem is érzik/érezhetik át. Jó utat, békés pihenést és szép álmokat Neked, mint ahogy a többi eltávozott nagy ikonomnak is, nagyon hiányozni fogsz, nagyon hiányoztok” – zárta sorait Mányák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában