Hernádi Judit Debrecenben

2021.12.18. 16:43

Anyai dilemmák filmen, majd pedig színpadon

Forrás: Molnár Péter

A Becéző szavak című vígjátékkal érkezett nemrég Debrecenbe Hernádi Judit színművész, aki a Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda közös elő­adásában állt a Kölcsey Központ színpadára. Az Oscar-díjas film színpadi változatának főszerepében önző, egyszerre nevetséges és irritáló anyafigurát alakított. 

– Vannak strapás anyák. Sziporkázóak, szórakoztatóak, de a legrosszabbkor szólnak, tapintatlanok, és mindig hibátlanul szúrják be a legbrutálisabb megjegyzést. Ha nem a mi bőrünkre menne, boldogan élveznénk imádnivaló humorukat – írta ajánlójában a Csokonai Színház. Az emlékezetes regény és film után az Esőember adaptálójának jóvoltából mutatkozott be színpadon is a komikus helyzetekben bővelkedő történet, mely mindenekfelett arról szól, hogy sohasem késő az őszinteség. A szerepekben Hernádi Judit mellett Péter Katát, Gyabronka Józsefet, Horváth Illést és Cseh Juditot láthatta a közönség. 

 

HBN 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában