Videóval

2021.11.26. 12:55

Ölelést vár az ördög a Neverend klipjében

Feje tetejére áll a világ, amikor a debreceni zenekar új dalát hallgatjuk.

Fotó: Neverend-archív

Nemrég debütált a Neverend zenekar friss klipje a legnagyobb videómegosztó portálon. A Föld feje tetején címet viselő dal és a hozzá forgatott kisfilm különlegessége, hogy a srácok mindkettőt saját kezűleg készítették. Vagyis amit a legújabb produkciójukban a zenerajongó közönség elé tárnak, az mondhatni az utolsó hangjegyig és vágásig az ő munkájukat dicséri.

A Neverend frontembere, Gőz Marci a zenekar mellett a Budapesti Metropolitán Egyetem „Mozgóképkultúra és médiaismeret” szakos hallgatója, és olyan nevekkel forgatott már videóklipet, mint például Lotfi Begi, Rácz Gergő vagy Dánielfy Gergő. Emellett az ország több neves színházában játszott musicelszínészként.

A jó barátok saját házi stúdiójukban készítik a dalokat – osztotta meg portálunkkal Farkas Zsombor, akit sokan a Privát Affér zenekar énekeseként ismernek, ám amellett menedzserként segíti az ifjú tehetségekből álló csapatot.

A formáció gitárosa Molnár Máté, a basszusgitáros Lévai Zalán, a dobverőket pedig Mező Patrik pörgeti. A fiúk gimnazista koruk óta együtt zenélnek, és fiatal koruk ellenére már bőven van zenei tapasztalatuk, hiszen a Rocksuli diákjaiként remek alapokat kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában