Nagy bulik jönnek!

2021.11.03. 11:47

Meghúzza az év végét az Angerseed

Még a 2019-es albumukat sem tudták megturnéztatni, de közben már körvonalazódik a második nagylemezük.

Fotó: Infinite Beat / Facebook

Ezidáig nem sokszor halhatták élőben a Forever Burning Hatred című album dalait az Angerseed-rajongók, pedig a lemez immár kétéves. A késlekedés természetesen a pandémia számlájára írható, amely más zenekarokéhoz hasonlóan a debreceni banda koncertnaptárát is jócskán átalakította, illetve jóformán üresre törölte. Ám ami késik, nem múlik, a srácok a kényszerszünet után ott folytatják, ahol abbahagyták.

- Az idei, valamint a jövő évi bulikon is a 2019-es lemez dalai lesznek még a fókuszban. Ebben az esztendőben a tervezettnél kevesebb koncert jött össze, még mindig elég nagy a káosz a járvány miatt, de nyáron játszottunk két itthoni fesztiválon, őszre pedig leszerveztünk kilenc-tíz fellépést, bár a Romániát érintő korlátozások miatt az erdélyi események nagy bizonyossággal jövőre tolódnak. Így év végéig már csak Magyarországon találkozhat velünk a közönség – számolt be a zenekar a Haonnak. Mint kiderült, november 6-án Budapesten, november 20-án Nyíregyházán, december 3-án Szegeden, majd karácsony másnapján Karcagon csapnak a húrok közé.

- A kényszerpihenő alatt szépen kialakult a második Angerseed-nagylemez anyaga, melyet év elejétől szeretnénk végleges formába önteni, és jövő őszre tervezzük a felvételét. Az album tudatosan erőteljes visszakanyarodást jelent majd a régebben képviselt old-school death metal stílus felé, valahol félúton lesz az újabb és a régebbi vonal között – ebből a jövő év elején majd egy kis ízelítőt is mutatunk – ígérte a zenekar.

Azt is elárulták, hogy új klipet készítenek a Forever Burning Hatred egyik dalához, emellett pedig számos egyéb tervet szövegetnek, melyekről később fognak beszámolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában