izgalmas programok

2021.10.04. 10:58

Kollégiumi Könyvtári Napokat rendeznek a Református Kollégium Nagykönyvtárában

A programok között szerepel kézműves foglalkozás és könyvbemutató is.

20200919 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló A Debreceni Református Kollégium csatlakozott a Kulturális Örökség Napjaihoz, mely az Európai Örökség Napok magyarországi eseménysorozata.

Fotó: Napló-archív

Október 4–8. között rendezik meg a Kollégiumi Könyvtári Napokat a Református Kollégium Nagykönyvtárában – olvasható a Tiszántúli Református Egyházkerület Közgyűjteményei közleményében. Október 4-én, hétfőn Molnár Gyöngyi könyvkötő segítségével a könyvkötés alapjaival ismerkedhetnek meg a résztvevők. A program regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet.

Október 5-én, kedden 14 órától hármas könyvbemutatóra várják az érdeklődőket. Bemutatják a Nagykönyvtár régi könyves katalógusát, a Debreceni Református Egyházmegye kincseit feltáró sorozat negyedik kötetét és a Békési Református Egyházmegye 18–19. századi jegyzőkönyvének kiadását.

A hét minden napján 11 és 14 órától „Telitalálat” címmel a könyvtári online katalógus használatát gyakorolhatják a látogatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában