október 26-ig, szombatonként

2021.10.05. 18:22

Ingyenes vezetett sétákat tartanak a Nagytemplomban és környékén

A szervezők gazdag programkínálattal készülnek: többek között a tornyokba és a panorámajárdára is felviszik az érdeklődőket.

Fotó: Napló-archív

Október 9-26. között szombatonként 10 órától és keddenként 14 órától ingyenes turisztikai programmal várják a Nagytemplomba érkező érdeklődőket. A közös sétán a résztvevők megismerkedhetnek a templom történetével, láthatják Kossuth székét, belelapozhatnak a Vizsolyi Bibliába, barangolhatnak bibliai makettek között, felfedezhetik a padlástér titkait, felkapaszkodhatnak a tornyokba, és a panorámajárdáról vehetik szemügyre a város nevezetességeit, olvasható a Nagytemplom honlapján.

A vezetéssel egybekötött látogatáson a résztvevők a templomot nemcsak belülről járhatják körbe, hanem környezete nevezetességeit is megismerhetik. Körbenéznek a Kossuth téren, felkeresik a líciumfát, és az Emlékkertben is látogatást tesznek a program alkalmával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában