videóval

2021.10.04. 11:29

A debreceni P.Boxtól is feldolgozott egy dalt az Ossian, és nem a „tutik” közül

A választás a Szabadon száll című szerzeményre esett.

Fotó: MW-archív

Ahogy arról már több ízben beszámoltunk, az Ossian új, 19 feldolgozást tartalmazó lemeze október 15-én jelenik meg, a címe pedig Most Mi Jövünk! lesz. A zenekar a három évvel ezelőtti ajándékot szeretné viszonozni az albummal, amikor is 19 másik banda válogatott az ő szerzeményeik közül, majd dolgozta fel azokat.

A lemezen helyet kap majd a Tankcsapda Ez az ház című slágere is, amely igencsak meglepte a debreceni srácokat.

Az elmúlt napokban ismét jelentkezett az Ossian, Facebookon közzétett " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzésükből pedig kiderült, hogy egy másik cívisvárosi kötődésű zenekar szerzeménye is szerepel majd a listán, ez pedig a P.Box. A választás indoklását egy kis visszatekintéssel toldották meg, mely szerint a P.Box volt az a zenekar, aki a totál kezdő Pokolgépet (amelynek ekkor még Paksi Endre, az Ossian frontembere is tagja volt) először elvitte turnézni.

„Náluk is a bőség kellemes zavarával küzdöttünk a válogatásnál, végül a Végállomás motelt átdolgozó debreceni srácok egy egészen friss dalára esett a választás: Szabadon száll”

- olvasható a közleményben, a végeredmény pedig alább meghallgatható.

Koroknai Árpád, a banda egykori frontembere hatalmas " target="_blank" rel="noopener noreferrer">köszönettel fogadta az Ossian bejelentését, azt pedig külön üdvözölte, hogy nem a „tutik” közül választottak, utalva ezzel arra, hogy akár egy korábbi, bejáratottabb szerzemény mellett is dönthettek volna.

Borítóképünkön: Paksi Endre, az Ossian frontembere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában