A Szépíró olvas

2021.09.29. 17:12

Olvasásról és könyvekről beszélgetnek a múzeumban

A Szépíró olvas részeként ezúttal Bereményi Géza íróval hallhatunk beszélgetést.

Debrecen. Az ősszel indult irodalmi beszélgetéssorozat legújabb alkalmán Juhász Tibor író, költő Bereményi Gézát kérdezi szerdán, azaz ma 19 órától a Déri Múzeum dísztermében.

Fotó: MW-archív

– Írókat, költőket kértünk, hogy valljanak arról, mit és hogyan olvasnak. Ezáltal az érdeklődők írás- és olvasásgyakorlatának bonyolult, izgalmas összefüggéseibe nyerhetnek betekintést, valamint hallhatnak kedvenc szerzőik legfontosabb olvasmányélményeiről, anyaggyűjtéssel, inspirálódással kapcsolatos műhelytitkairól. A beszélgetések a kortárs irodalom olvasásának népszerűsítéséhez is hozzájárulhatnak azáltal, hogy olyan, alaposan talán ritkábban feldolgozott témát érintenek majd, amely széles körű érdeklődésre tarthat számot – ajánlja a programot honlapján a Déri Múzeum – Debreceni Irodalom Háza. A beszélgetéssorozaton szeptember 1-től október 27-ig ingyenesen vehetnek részt a látogatók, a Bereményi-est a Múzeumok Őszi Fesztiváljának programeleme.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában