Könyvbemutató

2021.09.09. 15:54

A Lélek szirmai a berettyóújfalui könyvtárban

Faragó Melinda személyes útkeresése mások számára is segítő példaként szolgálhat.

Fotó: Sinka István Városi Könyvtár

A 92. Ünnepi Könyvhéten mutatkozott be Faragó Melinda első könyves író a berettyóújfalui Sinka István Városi Könyvtárban.

– A könyvbemutatón az írónővel egykori pedagógusa, Kárpátiné Mészáros Marianna beszélgetett. Az új kötet hat fejezeten keresztül mutatja be a személyes élményekből fakadó lelki fejlődési folyamatokat. Azért tud hiteles lenni, mert az írónő nemcsak megtapasztalta, hanem a kötet szerkesztésének idejére már meg is értette, hogy ennek az útnak mi a szerepe az saját fejlődésében. Ez az intenzív belső élmény teszi lehetővé, hogy az olvasói is eljuthassanak a harmóniához a kötet olvasásával. A Lélek szirmai novellák és versek füzére, amelyben a fény, nap, utazás visszatérő motívumai szervezik eggyé a különböző műfajú darabokat. Az írónő nem titkolt célja, hogy személyes útkeresése mások számára is segítő példaként szolgáljon, így A Lélek szirmai című kötet egyszerre önterápia az írónak és életvezetési iránytű az olvasónak – tájékoztatta a Naplót az eseményről Szémánné Veres Gabriella könyvtárvezető.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában