Programajánló

2021.08.03. 10:56

Koncertek, haditorna-bemutatók színesítik a Hajdúk Világtalálkozóját

Az esemény augusztus 6-8. között kerül megrendezésre Hajdúnánáson, idén a hetedik alkalommal.

A Bordó Sárkány együttes fellépése Berettyóújfaluban

Fotó: Napló-archív

Idén augusztus 6–8. között rendezi meg Hajdúnánás a Hajdúk Világtalálkozóját. A nagy sikerű világesemény már a hetedik a sorban. A programok többségének a városi gyógyfürdő ad majd otthont. A programokról Szólláth Tibor polgármester beszélt.

Az esemény pénteken 17 órakor a Köztársaság téren kezdődik a Bordó Sárkány Régizene koncertjével, majd 18 órakor a katonai csapatok felvonulásával és fogadásával, majd csatabemutatóval folytatódik. Mónus József íjászbemutatót tart, majd a résztvevők sokasága fáklyás felvonulással vonul át a Fürdő utcára, ahol a NaNá Színház Hajdú Rege előadását, valamint a Bohemian Betyars koncertjét tekinthetik meg. Szombaton csata- és mazsorettbemutatókkal, fúvószenekar-koncertekkel és más kísérő programokkal folytatódik a találkozó. A Hajdúk utcája, népi árusokkal, honvédségi és táboriélet-bemutatókkal, színházi előadásokkal, fotóanzixszal és bódéjátékkal várja egész nap a látogatókat.

FA

Borítókép: A világtalálkozón a Bordó Sárkány Régizene Rend is fellép

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában