Kultúra

2021.08.24. 10:15

Forró hangulatot varázsolt a legendás énekes Debrecenben

Az esti Nagyerdőt a dzsessz tüze is felperzselte a karneváli héten.

20210816 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Rost Andrea feat. Hot Jazz Band koncertje a Nagyerdei Szabadtéri Színpad. képen: Rost Andrea operaénekes

Forrás: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE

A Kossuth- és Liszt-díjas opera-énekesnő, Rost Andrea és a Hot Jazz Band közös koncertjét láthatta a napokban a Nagyerdei Szabadtéri Színpad közönsége. A Ma éjjel táncolnék című produkcióban az énekes fiatalságának meghatározó slágerei csendültek fel a dzsessz nyelvén, musicalrészletek, filmzenék és a táncdalfesztiválok győztes dalai szólaltak meg Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrichig, az Óz világslágerétől a My Fair Ladyn át a West Side Storyig. A szólók mellett Bényei Tamás közreműködésével duettek is színesítették a műsort. A Hot Jazz Band két nagyszerű művészbarátjával egészült ki: Mátrai Zoltán szaxofonművésszel és Korb Attilával, aki ez alkalommal zongorán játszott, emellett a hangszerelések nagy részét is készítette.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában