videóval

2021.07.19. 12:52

Sidi: „El kellett temetnem magam, hogy újra megszülessek”

A Tankcsapda bárdistája Kóródi Tamás népszerű zenés műsorában vendégeskedett, ahol többek közt kiderült, hamarabb játszott a gitárikon Zakk Wylde számára készült hangszeren, mint ő maga.

Fotó: Tamás Kóródi / YouTube

Taníts Egy Figcsit címmel indította el interaktív gitáros műsorát nagyjából fél éve a legismertebb videómegosztón Kóródi Tamás, hazánk egyik legtehetségesebb gitárosa, amelyben azóta az ország számos – zenei oldalról sokszor kevésbé ismert – művésze megfordult már. Az epizódok nagyjából a „zenélve beszélgetni” tematika köré épülnek, a mindig mosolygós műsorvezető kreatív játékok, bemutatók közepette interjúvolja a vendégeit életük különböző szakaszairól. A Figcsiben megfordult már Mohai Tamás, Lukács Peta, Winkler Róbert, de a debreceni illetőségű " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Hadházi László is, ezúttal pedig mindenki kedvenc Sidijén, azaz Sidlovics Gáboron, a Tankcsapda gitárnyűvőjén volt a sor.

Nemcsak arra derült fény, hogyan került Sidi a debreceni bandába, vagy hogy lehet, hogy hamarabb vehette a kezébe első számú példaképének, Zakk Wylde-nak a vadonatúj gitárját a kezébe (ráadásul hamarabb, mint maga Wylde), de olyan aktualitások is szóba kerültek, minthogy hogyan vészelte át a zenekar a pandémia és a lezárás legkritikusabb időszakait. Érdemes megnézni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában