de nem maradt el

2021.06.06. 19:28

Elhúzódott a farsangi rajzpályázat díjátadása

Kicsit elhúzódott a díjátadása annak a farsangi rajzpályázatnak, amit a Megújuló Közösségek és alapítványa, a Somnium Alapítvány 2021 februárjában hirdetett meg. A járványügyi intézkedések enyhülésének köszönhetően még csak most kerülhetett sor az emléklapok, ajándékok és a helyezetteknek járó díjak átadására. Hajdú-Bihar megyéből Váncsodról és Gáborjánból érkeztek nevezések. A gáborjáni Varga Ildikó kategóriájában II. helyezést ért el.

A versenyben továbbá részt vett és szép eredménnyel végzett Boros Lajos, Földesi Viktória, Huszti Márk, Karancsi Viktória, Kovács Boldizsár, Kovács Győző, Kovács Orsolya, Csóka Izmael és Varga Dominik Zoltán Gáborjánból és Tóth Fanni Váncsodról. A résztvevők emléklapot és édességcsomagot, a helyezést elérők pedig még egy színező készletet is kaptak Matuz Ádám Krisztián országos elnökségi tagtól és Sanyó Attilánétól, a gáborjáni roma önkormányzat elnökétől.

B. Kiss Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában