Nem tétlenkedtek

2021.01.11. 21:09

Karanténvideókkal kedveskedik a Debrecen Dixieland Jazz Band

A járvány ellenére nem kevesebb mint harmincegy koncertet adott idén a cívisvárosi zenekar.

Fotó: Debrecen Dixieland Jazz Band-archív

A 2020-as esztendőt egy filharmóniás ifjúsági koncertsorozattal indították, ám ezt sajnos tizenegy sikeres alkalom után a korlátozások miatt féle kellett hagyniuk. Az év második felében azonban jócskán lefoglalták őket az ország keleti és északi településein rendezett Térzene-koncertek, és a koronavírus-járvány ellenére fesztiválokon is sikerült fellépniük, többek között a böszörményi Jazz-Blues Jamboree és a Debreceni Virágkarnevál alkalmával – tudtuk meg a zenekartól. Sok egyéb fellépésük és külföldi koncertjeik azonban elmaradtak.

Annak érdekében, hogy a zenekart kedvelő közönség ne nélkülözze muzsikájukat, a zenekartagok három karanténvideót is készítettek, amelyeket a Debrecen Dixieland Jazz Band YouTube-csatornájára kattintva érhetnek el a zenekedvelők.

Elárulták, hogy 2021-ben további felvételeket terveznek, és egyúttal bíznak benne, hogy ismét megnyílik a lehetőség a koncertezésre, fesztiválokon való fellépésekre, valamint külföldi turnékra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában