különös női sorsok

2020.11.02. 11:36

Varga Klári önálló esteket tart a Debreceni Művelődési Központban

Edith Piafként és Karády Katalinként lép színpadra a héten Varga Klári a Párizs hídjai és a Hamvadó cigarettavég című önálló estjein november 6-án és 7-én a DMK Pódiumtermében.

Fotó: Máthé András

A Magyarországi Szerb Színház vendégjátékai szinte levehetetlenek a Csokonai Színház repertoárjából, az előbbit tíz, az utóbbit öt éve játssza Varga Klári és Rusz Milán – írja a teátrum.

„Mintha megtalálnának ezek a különös női sorsok és én csak hagyom, hogy rajtam keresztül üzenjenek, mint egy finomra hangolt antenna. Állok és ők mesélnek”− mondja a két legendás énekesnővel való találkozásáról Varga Klári. „Az elmúlt tíz évben annyi minden változott meg az életemben, olyan magasságok és mélységek részese voltam, ami azt hiszem mind beleszűrődik ezekbe az előadásokba. Megtanultam elengedni dolgokat, és ez egyfajta derűt, szarkasztikus humort hozott az életembe, ami szintén egy új árnyalat ezeknek a sorsoknak a megélésében. És mindegyikben ott vagyok én is, mert csak az érdekes, ami személyes. A debreceni közönség szeretete, figyelme pedig mindig ünneppé avatja ezeket az estéket.”

A Párizs hídjait november 6-án 19 órától, míg a Hamvadó cigarettavéget november 7-én 19 órától láthatja a közönség a Csokonai Színház ideiglenes játszóhelyén, a DMK Pódiumtermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában