Műtárgy aukció

2020.09.13. 12:42

Sikeresen zárult a 64. árverés

A Villás Galéria és Aukciósház a 64. Festmény- és műtárgyárverését tartotta meg szombaton, amelyet az előző alkalmakhoz hűen hatalmas érdeklődés övezett.

Fotó: Kiss Annamarie

A vállalkozás 1990 óta működik, és több mint 20 éve foglalkoznak árverésekkel. Mára a Villás Galéria mindenki által ismert. – Az árverés mondhatni 95 százalékos volt, akadtak olyan tételek, amelyek megtöbbszörözték a kikiáltási árukat – válaszolta a Napló kérdésére Villás Jánosné üzletvezető.

Fotó: Kiss Annamarie

– A hatalmas érdeklődés keretében nagyon vegyes korosztály jelent meg, voltak fiatalabbak és idősebbek egyaránt, de ahogy észreveszem, évről évre egyre több fiatalabb korú kapcsolódik be a licitálásba – folytatta.

Fotó: Kiss Annamarie

– Többségében azonban házaspárok és családok vettek részt, ők általában együtt érkeznek az eseményre. Nagyon keresettek voltak a festmények mellett idén az ezüst tárgyak, ami azért meglepő, mert mindig a festmények a legkelendőbbek – tette hozzá. – A festmények közül a modernebb és a retró stílusból kelt el a legtöbb és a leghamarabb – osztotta meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában