keményen dolgoznak

2020.09.10. 11:01

Nincs megállás az Atomnál, hamarosan jön az új lemez

Nem tervez koncertet az Atom zenekar, társadalmi felelősségvállalásának érzi az ügyet.

Fotó: Atom-archív

Berettyóújfaluban, mondhatni, „hazai pályán” volt egy koncertje az Atom zenekarnak szeptember 4-én, ahol kicsit visszarázódtak az élő fellépés rutinjába a tagok, de jelen pillanatban nem terveznek újabbat. Társadalmi felelősségvállalásuknak érzik ezt, illetve a lemezfelvételre koncentrálnak, azért, hogy ha már minden visszatér a rendes kerékvágásba, akkor egy nagyobb időtartalmú, változatosabb koncerttel tudják szórakoztatni a közönséget.

– Míg én nyaraltam, a többiek összeraktak jó pár új dalt, így most a következő hónapom azzal fog telni, hogy ezeken dolgozom ki a basszusfutamokat. Nincs sok idő, hiszen október közepén már rögzítjük is az új dalcsokrot – tájékoztatta a Naplót Szőke Ricsi basszusgitáros. Méhes Karesz dobos hozzátette, hogy koncertre készültek az elmúlt egy hónapban, így elővették a régi dalokat, és közben dolgoztak az újakon is.

Nincs megállás

A jelenlegi időszakban a fiúk annyit próbálnak, amennyit csak lehet, minden idejüket erre fordítják. – Nincs megállás, próbáljuk a maximumot kihozni magunkból folyamatosan – emelte ki Pásztor Tamás énekes. A basszusgitáros elárulta, hetente egyszer tudnak mindent összeegyeztetni és több órán keresztül közösen próbálni, a legjobb végeredményre koncentrálva.

– Az új dalok kicsit zsiványabbak, mint az első lemezen található tíz dal. A megjelenéskor egy újabb interjúban kifejtem, hogy miért – mondta kacsintva Szőke Ricsi. A fiúk lelkesen közölték, hogy októberben mennek újra stúdiózni, és úgy érzik, az új dalokkal már célegyenesben vannak.

Vámosi Kira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában