kvíz és rajz

2020.09.28. 12:04

Izgalmas játékra hív a kollégiumi múzeum

A szokványostól kissé eltérő múzeumpedagógiai órák és játék várja a megszokott tárlatok mellett az érdeklődőket a Debreceni Református Kollégium Múzeumában és a Szabó Magda Emlékházban – tudatta közleményben az intézmény.

Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett és elsősorban séták keretében tart múzeumpedagógia foglalkozásokat a múzeum. Mindez a gyermekek és a pedagógusok egészségének megőrzését célozza. Ezért elsősorban a történelmi személyeinkhez kapcsolódó sétákon vehetnek részt az osztályok, de csoportbontásban igénybe vehetik a beltéri foglalkozásokat is, a sétákkal egyszerre, valamint online is kérhetnek múzeumpedagógiai anyagokat a pedagógusok.

A Szabó Magda Emlékház az írónő születésnapjához kapcsolódóan nyereményjátékot hirdet felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

A felnőtteknek az Emlékház Facebook-oldalán feltett kérdésekre kell helyesen válaszolni üzenetben és nem hozzászólásban minden nap szeptember 28. és október 2. között. A mind az öt kérdésre helyesen válaszolók között Szabó Magda születésnapján, október 5-én ajándékcsomagot sorsolnak ki. A gyermekeknek a nyereményért pedig rajzolni kell majd, ezt is közösségi oldalán hirdeti majd meg az emlékház.

További információ Debreceni Református Kollégium Múzeuma honlapján érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában