Nem hagyják magára a közönséget

2020.08.01. 19:40

Újabb „lépésekkel” folytatódott a kulturális élmények láncolata a cívisvárosban – fotókkal

A Lépésről lépésre elnevezésű kulturális sorozat ezen a héten is több eseményt kínált az érdeklődőknek.

A vírusveszély miatt manapság igazán el nem kényeztetett közönség a hétvégi kínálatban szombaton délután a Csapó utcai sétálóövezetben örülhetett a produkcióknak.

 

A délutáni, estébe hajló műsort a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola növendékei nyitották énekükkel, illetve a gitáros Kocsi Imre, aki szintén az intézmény tanulója. A műsor további részében a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, Badacsonyi Róbert sztepptáncos, az R&B Dance Hip Hop Tánciskola, a Debreczeni Páros, illetve a Happy-Time Tánciskola társulata szerepelt. Az érdeklődők mindemellett az Átjáró elnevezésű vásárban csodálhattak meg (vagy szerezhettek be) kézműves holmikat a helyszínen.

Szintén csatlakozott a kezdeményezéshez – a Görög Nyári Esték következő alkalmán – a Nirvana Acoustic koncertje a Lautitia Kóruscsalád szervezésében, ennek meghallgatásához előbb újabb lépések vártak a rock szerelmeseire, ezúttal azonban szó szerint, ugyanis a Lugosi Dani és Takács Vilkó megálmodta produkció a Hajdúdorogi Főegyházmegye Attila téri új látogatóközpontjában csendült fel.

FGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában