oDEon-ZeneTheatrum

2020.07.21. 14:46

Jubiláló évad a legnagyobb hazai színészekkel

Különleges évadbeharangozó sajtótájékoztatót tartottak a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus oDEon színháztermében, ahol ismertették a 2020/21-es jubileum tervét.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Az eseményen részt vett Bács Zoltán a Debreceni Egyetem kancellárja, Varga Antal a Debreceni Egyetem könnyűzenei képzésének vezetője, Csáki Szabolcs az oDEon- ZeneTheatrum művészeti vezetője és Végh Veronika az oDEon- ZeneTheatrum produkciós vezetője.

Végh Veronika és Bács Zoltán
Fotó: Molnár Péter

Régi és új musicalek

Fotó: Molnár Péter

– Az idei 20. jubileumi évadot úgy állítottuk össze, hogy régi és új bemutatók egyaránt szerepeljenek. Tehát azok az előadások, melyek a húsz év alatt legemblematikusabbak voltak, mint például az István a király, a Hair és a Dzsungel könyve, újra bemutatásra kerülnek. De lesznek újak is, mint az Anconai szerelmesek, a Fame vagy éppen A Grincs. Egy egyensúlyt próbáltunk létrehozni a régiek és az újak között, közben pedig egy befogadó színház is vagyunk, olyan darabokat hívtunk meg, melyek méltóak lesznek ehhez az évadhoz.Nagy nevek kapnak szerepet, többek között: Gálvölgyi János, Molnár Piroska, Mucsi Zoltán, Jordán Tamás és Udvaros Dorottya – mondta Végh Veronika az oDEon- ZeneTheatrum produkciós vezetője. Továbbá kiemelte: Debrecenben a színházi világ megmutatkozásának nagyon jó színterei vannak, de ők valamiben mégis mások; nagyon erős együttműködés és összetartozás jellemzi az oDEon-t. – Nekünk a nézők barátaink is. Az eltelt két évtized alatt folyamatosan építettük a közönségünket, kialakult egy olyan nézői – baráti kör, akik mindig velünk vannak, bárhova is megyünk – tette hozzá Veronika.

GyT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában