Boldog békeidők

2020.07.25. 14:35

Fesztiválidéző videóval jelentkezett a Debrecen Dixieland Jazz Band

A zenekar a járványügyi korlátozások ellenére sem tette le a lantot.

Fotó: YouTube / Debrecen Dixieland Jazz Band

A Debrecen Dixieland Jazz Band zenészei lapunknak beszámoltak arról, mivel foglalkoztak az elmúlt hónapokban. Mint megtudtuk, a zenekar szorgos felvételkészítésbe kezdett, illetve nemrégiben részt vettek egy sikeres térzene koncertsorozaton. Nemrégiben pedig megkapták a Magyar Rádió felvételeit a tavalyi Debreceni Bor- és Jazznapokról, ahol vendégként a világklasszis Olivier Franc szaxofonos, a szintén kiváló Benoit Flamesnil harsonás és régi barátjuk, az egyik legjobb magyar jazzgitáros, Gyárfás István is fellépett velük. A Tikász Gergely készítette videók közül az első darab, a My Jospehine már megjelent a legnagyobb videómegosztó portálon, most ennek képsoraival és dallamaival idézzük meg a koronavírus előtti, fesztiválokkal tarkított nyárhangulatot.

A debreceni jazzformációval a tervek szerint augusztus 22-én 21 óra 30 perctől ismét találkozhatunk az idei nagyerdei rendezvényen, ahol a zenekar tájékoztatása szerint ismét Gyárfás István vendégszereplésével adnak koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában