fotókkal

2020.07.10. 20:39

Fesztiválhangulat Debrecenben, a nyár esti belvárosban

Debrecenben – a helyi művészeti-alkotó közösségek gazdagságát is megmutatva – a Lépésről lépésre című programsorozattal indult újra a kulturális élet, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend.

Fotó: Kiss Annamarie

Az eseményfolyamhoz csatlakozó szervezetek köre folyamatosan bővül, emiatt a színes és változatos tematikájú eseményeket hétről hétre megújulva, egy-egy kulturális csomagba szervezve, Debrecen több pontján bizonyos időintervallumokban hirdetik és tartják meg. A projekt fontos célkitűzése az is, hogy a város frekventált helyei ismét megteljenek élettel, ugyanakkor támogatják a helyi vállalkozások újra indulását is.

Pénteken este a debreceni Hal közben, valamint a Csapó utcai sétálóövezetben és a Simonffy-Piac utca sarkán szórakoztatták fellépők a korzózókat és a teraszok közönségét. Fellépett a Piruett Tánc Stúdió, a Lótusz Hastánc, az All-Round Force formáció, továbbá a Dance Universe TSE is.

Szombaton pedig, ha az égiek is kegyesek lesznek, akkor a Csapó utcai sétálóövezetben, a Rózsa utcán, a Szabó Magda-szobor előtt, valamint a Bajcsy és a Piac utca sarkán várja kulturális forgatag a kikapcsolódni vágyókat. A tervek szerint műsort ad mások mellett a Debrecen Big Band, a Traffik Band (Győrfi Ági és Hudák Csaba), az Amirah Hastánc és Mozgás Stúdió, továbbá a Lesz Dance Tánc és Sportegyesület is. Szombaton mindezek mellett a CSAK Design és a Tímárház által tömörített CIHA Egyesület Átjáró vására és Nagy Kíra operaénekes (Csokonai Színház) is várja az érdeklődőket.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában