családi kikapcsolódás

2020.07.27. 12:32

A szabad ég alatt is játszhatják A padlást

Váratlan találkozások története elevenedik meg a hétvégén.

HBN

A Csokonai Színház egyik legnépszerűbb előadását, A padlást július 29-én Visky Andrej rendezésében a Nagy­erdei Szabadtéri Színpad közönsége is megtekintheti. A Kossuth-díjas Presser Gábor, a Prima Primissima díjas Sztevanovity Dusán és Horváth Péter legendás, szívmelengető családi musicaljének titokzatos alakjai Debrecenben először merészkednek valóban „ég és föld” közé, azaz a Nagyerdei Szabadtéri Színpad deszkáira. A padlás igazi családi kikapcsolódást ígér, hisz ikonikus musicalként él a mai 40-es 50-es generáció fejében, átélhető, megható zene és fordulatos történet a gyermekeiknek, sőt a nagyszülőknek is.

A padlás egy titokzatos hely, ahol mindenki keres valamit, valakit: a Rádiós a világmindenség hangjait és lényeit kutatja szuperszámítógépével, Mamóka társaságra vágyik, Süni szerelemre, a rendőrök egy veszélyes bűnözőt üldöznek, a szellemek pedig több évszázada bolyonganak Révészt keresve, akitől végső megnyugvásukat remélik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában