videóval

2020.06.10. 10:07

Örömének, felsőfokon: ismét odatették magukat az aranytorkú balásházysok

Újabb ütős produkcióval jelentkezett Hűse Krisztina és Ladányi Benedek.

Ahogy arról már beszámoltunk, a hétvégén megkezdte a kulturális újranyitást Debrecen városa, a Lépésről lépésre nevű rendezvénysorozat a város több pontján töltötte fel az arra fogékony nézőközönséget. A debreceni Ifiház például flashmobokkal, break- és néptánccal is készült, a Rocksulinak köszönhetően pedig a belváros több pontján csendültek fel ismert dallamok.

Az eseményen Hűse Krisztina és Ladányi Benedek is fellépett. A két balásházys diák ismerős lehet olvasóinknak az iskola tavalyi haranglábavatójáról: az akkori produkciójukról készített videó hatalmasat tarolt az interneten, közel 800 ezres megtekintést szedett össze a legnépszerűbb közösségi oldalon. A tanulók ahogy korábban, úgy a hétvégén is a Bagossy Brothers Company Olyan Ő című dalát adták elő, a tőlük megszokott magas színvonalon.

Hűse Krisztinával és Ladányi Benedekkel egyébként tavaly októberben beszélgettünk, akkor kiderült, hogy ők ketten semmilyen zenei előképzettséggel nem rendelkeznek. Ezt a cikket itt olvashatják el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában