Szavazás

2020.06.19. 15:23

Nagy Bogi lehet az év női hangja

A balmazújvárosi énekesnő is esélyes a Petőfi Zenei Díjra.

Fotó: Facebook / Nagy Bogi

Augusztus 18-án a STRAND Fesztivál nyitónapján, ötödik alkalommal rendezik meg a Petőfi Zenei Díj átadóját, ahol 12 kategóriában díjazzák a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóit – derült ki csütörtökön. A Petőfi Zenei Díj jelöltjeire június 18-tól kezdődően augusztus 13-ig szavazhat a közönség.

„A Petőfi Zenei Díj az elmúlt öt évben meghatározó elismeréssé vált a hazai könnyűzenei életben. Úgy érzem, hogy idén minden eddiginél nagyobb szükség van rá, hogy méltó módon megünnepeljük a legsikeresebb magyar dalokat és a legnépszerűbb hazai előadókat. Izgatottan várom az augusztus 18-i gálát, ahol a Balaton partján minden fontos részletre fény derül majd” – nyilatkozta Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.

Legnagyobb örömünkre a Petőfi Zene Díj 2020 esélyesei között hajdú-bihari előadót is találunk, hiszen Nagy Bogit jelölték az elismerésre.

„Hihetetlenül nagy megtiszteltetés számomra, hogy jelöltek a Petőfi Zenei Díj – Az év női előadója kategóriában. Amikor 12 évesen elkezdtem énekelni, nem gondoltam volna, hogy ennyi támogatást kapok Tőletek, hogy valaha ilyen nagy nevekkel kerülhetek egy lapra... már így is nagyon-nagyon boldog vagyok!”

írta közösségi oldalán Bogi, majd hozzáfűzte, innentől a közönségen múlik, ki lesz az év női hangja. Aki szavazatával támogatná a balmazújvárosi énekesnőt, a Pető Rádió hivatalos oldalán augusztus 13-áig megteheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában