DEkulT Utcák

2020.06.27. 10:46

Gazdag programkínálatra számíthatunk a Baltazár téren

Koroknai Edit a DEkulT Utcák kapcsán úgy érzi, itt az ideje leróniuk kulturális adósságukat.

Fotó: Napló-archív

Gyermekprogramok, KULTopik, social distancing, Kis Éji Slam, DJ, performance és tárlatvezetések. Ezek a címszavak jellemzik a Modem programjait június 26. és 28. között a DEkulT Utcák részeként. Koroknai Edit, a kortárs galéria vezetője a napokban ismertette a hosszú hétvége részleteit. Kiemelte, a Baltazár téren június 27-én kora délutántól éjfélig gyerekprogramok, tárlatvezetések, színházi és táncos előadások, felolvasás, zene és slam poetry révén próbálják megidézni a korábbi nyarak kezdeti hangulatát.

„Izgalmas, de óvatos nyitás előtt állunk, a szociális távolság betartására ezért a Baltazár Dezső téren felfestett sárga körök is figyelmeztetnek ezentúl”

– hangsúlyozta Koroknai Edit. – Ezen a napon igyekszünk kiszolgálni a kortárs művészet iránti igényeket, és a hagyományos programok mellett egy-két rendhagyó produkciónak is teret adunk – tette hozzá.

SzD

Kapcsolódó cikk:

Borítókép: a Baltazár Dezső téren néhány nappal ezelőtt még csak kívülről szemlélődhettünk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában