anyák napi meglepetés

2020.05.05. 13:45

Olyat énekeltek Nágiék, hogy még ByeAlex szava is elakadt

A hajdúböszörményi énekesnő és testvére, Betti Nagy Bogival fogott össze egy különleges anyák napi feldolgozás erejéig.

Az édesanyákat ünnepeltük május első vasárnapján, a jeles nap pedig a hajdúböszörményi származású Nágit és testvérét, Nagy Bettit, valamint a balmazújvárosi Nagy Bogit is megihlette. Ők hárman együtt készítettek feldolgozást ByeAlex és a Slepp, valamint Giajjenno tavalyi, ANYA című számához. Az erről készült felvételt már csaknem 60 ezren látták a legnépszerűbb videómegosztón.

Az új köntösbe öltöztetett sláger, úgy néz ki, ByeAlexnek is nagyon tetszett, ugyanis néhány jó szó kíséretében saját Facebook-oldalán is megosztotta a három lány produkcióját.

„Erre nem találok szavakat. Épp forgatáson vagyok, és bevallom, kicsit megkönnyeztem. Ilyen gyönyörű feldolgozást talán még nem is hallottam dalomhoz”

- írta posztjában a zenész. Kell ennél nagyobb dicséret?

Nági és Betti egyébként gyakran ragad közösen mikrofont. Legnagyobb sikerük talán a Follow The Flow Nem tudja senki című számának " target="_blank" rel="noopener noreferrer">covere, melyet Szelinával közösen vettek fel, és már 6 milliónál is több megtekintést szedett össze.

Mint arról beszámoltunk, Nagy Bogi nemrég első saját szerzeményét is bemutatta. A Véled című dalt Bogi nagymamájához írta, és két nap alatt készült el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában