karanténmozi

2020.04.28. 21:34

Újabb filmre csalogat az Apolló

Az Apolló mozi egy újabb filmcsemegével várja az érdeklődőket otthonaikban.

Április 30-án, csütörtökön 18:15-tól a Dumapárbaj című filmmel és azt követően egy élő beszélgetéssel várunk minden mozirajongót. A film az Apolló mozi Youtube csatornáján látható – olvasható a filmszínház felhívásában.

A vetítést követően az Apolló mozi facebook, valamint a DEkulT facebook oldalán vendégük lesz Hadházi László Karinthy-gyűrűs humorista, író, rádiós műsorvezető, a film főszereplője, akivel élő videokonferencia formájában beszélik ki a látottakat, és kommentekben a nézők is kérdezhetnek tőle. Beszélgetőpartnere Váradi Ferenc, az FM90 Campus Rádió műsorvezetője lesz.

Műsorvezető: Fejér Tamás, az Apolló mozi vezetője.

A filmről

A Kalandorok és a Bányató című filmekkel sikereket elért Paczolay Béla mozijában a veterán humoristát (Hadházi László) minden nap körülrajongják, ám egy napon egy fiatal trónkövetelő (Kiss Ádám) lép a színpadra. A kérdés az, hogyan védheti meg a helyét a tehetséges ifjú kihívóval szemben és ezért mi mindenre képes.

Az alkotás producere Hutlassa Tamás (Kontroll), operatőre Szatmári Péter (Csinibaba, 6:3, avagy játszd újra Tutti, Dealer, Mancs). A forgatókönyvet Sallai Ervinnel közösen Lengyel Balázs és Lovas Balázs jegyzi.

Főbb szerepekben: Hadházi László, Kiss Ádám, Eszenyi Enikő, Gubik Ági, Jordán Adél, Vajdai Vilmos, Kamarás Iván és Kovács Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában