történjen bármi

2020.02.23. 12:14

Még Kőhalmi sem tudta, mi lesz

Kőhalmi Zoltán humorista nevettetett a cívisvárosban.

Fotó: Napló-archívum

Az elmúlt napok igazi csemegét ígértek a Dumaszínház kedvelőinek, ugyanis a népszerű humorista, Kőhalmi Zoltán csütörtökön és pénteken is fellépett önálló estjével a Lovardában.

A Történjen bármi! címre keresztelt estén sokan részt vettek, hiszen a cívisvárosban is nagy tábora van a híres stand-uposnak. Az előadásról így írnak a Dumaszínház weboldalán: „Aki eddig félretolta az élet nagy kérdéseit, mondván, ezek megválaszolása kizárólag a legrafináltabb gondolkodók dolga, most nyugodtan adja át magát a csodának: némelyikre választ fog kapni! Például arra, hogy mi köti össze Vágási Ferit a barlangrajzokkal? Vajon el lehet-e mesélni egy rémtörténetet gázkonvektor mellett? Vagy ehető-e a borsos varjúháj? Kőhalmi Zoltán új önálló estjének fókuszában a történetek állnak.”

– Nem akartam becsapni a közönséget, olyan címet kellett találni, ami lefedi azt, amiről még én sem tudtam, hogy mi lesz – nyilatkozta az említett cikkben Kőhalmi Zoltán, hozzátéve, a műsor a történetmesélés történetéről szól. Úgy véli, e körül forog ugyanis a világ. Az emberiség nagyon régen mesél történeteket, a stand-up is ennek egy formája.

Szentesről indult

Mint ahogyan a dumaszinhaz.hu Kőhalmit bemutató cikkében olvasható, a Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére mégis megpróbálta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában