Dal, virtus és szenvedély

2019.12.04. 18:52

Világhódító dallamokkal

Felhőtlen hangulat készül, pezsgővel, humorral, romantikával.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Újévi operett- és musicalgálát rendez Dal, virtus és szenvedély címmel a GAG Management Produkciós Iroda 2020. január 4-én, a Főnix Csarnokban – derült ki a kedden tartott sajtótájékoztatón a Kölcsey Kávézóban.

A magyar operettkomponisták örök érvényű, csodálatos melódiái már megannyiszor meghódították a világot, és teszik ezt ezúttal is, a műfaj legnagyobbjainak tolmácsolásában; az élményt a musicalvilág hazai sztárjai egészítik ki. A Budapesti Operettszínház kiemelt művészei szereznek életre szóló örömet a rajongóiknak: többek között Fischl Mónika, Gubik Petra, Kállay Bori, Oszvald Marika, Dolhai Attila és Peller Károly. A nagyérdemű sokszínű válogatást hallhat majd a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett- és musicalszerzők műveiből, köztük Kálmán Imre, Lehár Ferenc és ifj. Johann Strauss műveiből. Klasszikusnak számító sikerszámok elevenednek meg olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, A víg özvegy és az Elisabeth.

GyT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában