2019.11.11. 11:09
Szavazóink döntöttek: mindegy, hogyan, csak libahús legyen!
A fenti opció gond nélkül gyűrte le másik három vetélytársát.
Fotó: Matey István
Hétvégén megyeszerte, így természetesen a cívisvárosban is megünnepelték a Márton-napot: a Kossuth téren háromnapos gasztronómiai rendezvény várta azokat, akik a legfinomabb, libahúsból készült ételekkel szerettek volna jóllakni. Múlt héten élesített szavazásunkat is ehhez az eseményhez igazítottuk. Arra voltunk kíváncsiak, voksolóink vajon milyen formában fogyasztják legszívesebben ezt a szárnyasfélét.
Ahogy már megszokhatták, ezúttal is négy válaszlehetőség közül jelölhették meg azt, amelyik legközelebb áll az ízlésvilágukhoz. Nézzük a beérkezett voksok százalékos eloszlását.
„Pörköltként, hogy máshogy?”
„Egy forró leves hozza csak ki igazán a benne lévő ízeket.”
„Teljesen mindegy, a lényeg, hogy jó bor csússzon hozzá.”
„Sülve, főve, mindenhogy jöhet.”