szavazásértékelés

2019.11.11. 11:09

Szavazóink döntöttek: mindegy, hogyan, csak libahús legyen!

A fenti opció gond nélkül gyűrte le másik három vetélytársát.

Fotó: Matey István

Hétvégén megyeszerte, így természetesen a cívisvárosban is megünnepelték a Márton-napot: a Kossuth téren háromnapos gasztronómiai rendezvény várta azokat, akik a legfinomabb, libahúsból készült ételekkel szerettek volna jóllakni. Múlt héten élesített szavazásunkat is ehhez az eseményhez igazítottuk. Arra voltunk kíváncsiak, voksolóink vajon milyen formában fogyasztják legszívesebben ezt a szárnyasfélét.

Ahogy már megszokhatták, ezúttal is négy válaszlehetőség közül jelölhették meg azt, amelyik legközelebb áll az ízlésvilágukhoz. Nézzük a beérkezett voksok százalékos eloszlását.

„Pörköltként, hogy máshogy?”

  • Ez az alternatíva – nem túl meglepő módon – az utolsó helyre futott be, a maga 4 százalékos eredményével.
  • „Egy forró leves hozza csak ki igazán a benne lévő ízeket.”

  • A libahúst levesként szavazóink 11 százalékának szívét dobogtatja meg.
  • „Teljesen mindegy, a lényeg, hogy jó bor csússzon hozzá.”

  • 17 százaléknyian vannak, akik nem vetik meg a klasszikus párosítást.
  • „Sülve, főve, mindenhogy jöhet.”

  • Elsöprő többséggel, 68 százaléknyi szavazatot begyűjtve ez az opció végzett az első helyen.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában